Okulumuz Hakkında

EKİNOBA MAH. EZBER SOKAK NO4
 Fotoğrafı

VİZYON

Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becereli, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir “model okul” olmaktır.

MİSYON

Okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli bir eğitim vermektir. Bireysel niteliklerini dikkate alarak, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanımlarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Öğretmen

YOK

ADSL (16 Mbit ve üzeri)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 3 KM İL MERKEZİNE 50 KM UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ekinoba Mah. Ezber Sokak No:4